101535

Raja Afiq titip kata-kata cinta untuk Soffwany, netizen pula rasa ‘sweet’ – “Hanya kita berdua saja tahu macam mana” – Hiburan -Suria FM - Segalanya Hiburan

KURANG sebulan mendirikan rumah tangga, pelakon Raja Afiq berkata laluan untuknya dan isteri yang juga seorang anggota polis iaitu Soffwany Yusoff untuk berkahwin tidak semudah seperti yang disangka.

Tanpa menjelaskan dengan lebih lanjut, Raja Afiq atau nama sebenarnya Raja Muhammad Afiq Raja Razali, 26, berkata hanya dia dan isteri yang mengetahui apa yang terpaksa dilalui mereka.

ARTIKEL BERKAITAN:Jarak umur 5 tahun bukan penghalang kebahagiaan Raja Afiq dan Soffwany – “Sejarah saya sebelum ini memang dengan wanita lebih berusia”

Bagaimanapun pelakon yang mula dikenali menerusi drama Sayangku Kapten Mukhriz itu meluahkan rasa syukur dan berterima kasih kepada Soffwany kerana sudi menerimanya sebagai suami.

Raja Afiq memuat naik video romantik bersama isterinya.

“Rasa macam tak percaya saja yang kita dah kahwin. Mesti orang lain nampak macam senang saja kan… hanya kita berdua saja yang tahu macam mana.

“Orang tahu bercakap saja tapi tak apalah cakap orang tu semua…

Kredit gambar dan artikel mStar

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
Please wait...
Dengarkan Sekarang!